Vi gillar att transportera människor

Hedmans buss är ett familjeägt bussbolag i Dalarna med närmare 100 anställda. Vi erbjuder beställningsresor för såväl företag- som privatmarknaden, och är även underleverantör till Dalatrafik via Keolis. Vi har en lång och bred erfarenhet av att transportera människor och vi älskar det vi gör.  
Vi har certifierade och pålitliga chaufförer med många års erfarenhet som transporterar er säkert och tryggt i någon av våra bussar, turistbussar eller minibussar.

Våra värderingar
Vår lokala förankring har gett oss möjligheten att skapa nära och långsiktiga relationer. Vi värdesätter just närheten till våra kunder som det viktigaste i vår verksamhet. För oss handlar det om att kunna erbjuda mer än att bara hyra buss och vi är väldigt måna om att leverera omtanke, service och kvalité i alla våra relationer. Att boka buss via oss ska vara en enkel och trivsam upplevelse!

Vårt utbud
Vi erbjuder bussresor för alla storlekar på sällskapet och har ett stort antal olika fordon för både person och godstransporter.

Stora bussar med extra komfort
I våra stora bussar erbjuds du en hög standard och en skön komfort. Dessa bussar rymmer upp till 78 personer och är utrustade med DVD, toalett, luftkonditionering, kaffemaskin/vattenkokare, WIFI och kylskåp. I ett begränsat urval av bussarna kan vi även erbjuda digital-TV, dessutom vi har möjlighet att ta med rörelsehindrade i de flesta av våra bussar.

Specialutrustade fordon
Bland våra turistbussar finns även vår buss som är handikappanpassad och kan antingen erbjuda 52 sittplatser eller omdisponeras till att istället ge plats för 10 rullstolar och omkring 20 sittplatser. Den har även samma grundutrustning som våra vanliga bussar.

Alla prisklasser
Vi har både enkla och avancerade lösningar, så vi kan uppfylla dina behov. Allt från billiga bussresor till mer exklusiva.
 
Alla fordon i vårt utbud är utrustade med säkerhetsbälten och alkolås.

Som kund hos Hedmans buss ska du känna att du anlitat ett bussföretag som värdesätter:
·     Punktlighet och kvalité
·     Nära och långsiktiga relationer
·     Service i alla kontakttillfällen
·     Genuin omtanke för våra kunder


ISO-cerifiering


Trafiksäkerhetspolicy
Klicka här