Aktuella resor

Vi arrangerar resan medan du lugnt kan luta dig tillbaka och bara åka med.
Att åka iväg på ett event eller någon annan särskild händelse ska vara en rolig och minnesvärd upplevelse. När du bokar din paketresa med oss på Hedmans buss så kan du känna dig trygg i att vi har alla detaljer genomtänkta, så att du slipper tänka på detta. Ditt fokus ska bara vara att njuta av resan.
Vi planerar för hela din dag. När du reser med oss så är det bara att packa med det du behöver, kliva på bussen, luta dig tillbaka och åka med. Vi ser till att fixa biljetter, mat och logi där det behövs, och när dagen har nått sitt slut så finns vi där och väntar på dig för att säkert och tryggt ta dig hem igen.

Enkelt, tryggt och bekvämt!


DE’ E’ DET HÄR VI KALLAR KÄRLEK 2/11-2024

Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley är bara några av de 24 schlagerhits som tillsammans bygger denna feel good musikal.
Pris: 1500:- ink biljett och resa t/r
 Musikalen börjar 15:00 och är ca 3h lång ink paus. Ring för att boka på 0246-79 88 80

FULLBOKAT
Vandringsresa Österrike 7-15/9-2024

Följ med oss på en upplevelserik resa till vackra österrikiska alperna.

Olika vandringar och vyer varje dag.

Vi kommer att bo på Gasthof Stubacher Hof, där familjen Altenberger tar väl hand om oss och gör våran vistelse trevlig med vandringar, utflykter och god mat.

Fru Altenberger kommer från Sverige och är utbildad vandringsledare och kommer bli våran guide under de flesta vandringarna.

Gasthof Stubacher Hof ligger bra till om man vill göra egna utflykter med lokal buss eller de lilla tåget som går precis utanför. Med tåget kan man t.ex åka till Mittersill, Zell am See eller till Hollersbach Panoramabahn och ta liften upp på Kitzbûheler Alpen.


Pris 10.700 del i dubbelrum

Pris för enkelrum 11:700 


Frivilligt avbeställningsskydd 500:- 

Priset inkluderar.

Resa med modern helturistbuss, 6 nätter på Stubacher Hof i Uttendorf med 1x lunch på ankomstdagen, 6x frukost, 5x 3 rätters middag och en grillafton i familjens Fädbodhytta, en utflyktsdag.

vi kommer att åka non stopp från Sverige till Uttendorf på resdagen och kommer vara framme vid lunchtid på Stubacher Hof på Söndagen. Samma väg på avresedagen, Uttendorf -Sverige.

Tillkommer

Tillägg för avgifter för linbana/stollift, enkelrum
Luncherna ingår ej (förutom ankomstdagen)  

Vi reserverar oss för plötsliga oförutsedda prishöjningar
Ring för anmälan 0246-79 88 80Frivilligt avbeställningsskydd på våra resor

Avbeställningsskydd är frivilligt och innebär skydd om resenär eller nära anhörig skulle bli sjuk före avresan

Mot uppvisande av läkarintyg återbetalas inbetalt belopp med undantag av exp. avgift på 200/pers samt premien för avbeställningsskyddet. 
Kostnad för avbeställningsskydd framgår av bekräftelsen och betalas in samtidigt som anmälningsavgiften.